som en morakniv samtidigt som

Som en morakniv i bröstet samtidig som skallen är fylld av rosa pygmépuffar?


fan :/

såg precis skolfotot. Jippie.

Ville att jag skulle se bra ut på klassfotot, men nej. De tog den bilden där jag tittade in i kameran, log och hade extremt feta lår (att tjejen med med mest pinniga benen satt bredvid mig förvärrade intrycket).

Sedan fick jag höra idag på lunchen att mitt ex kallat mig ful. Jay! :D man kan åtminstone vara snäll.

Närbilden blev iaf bra.


Orkar ej

O . R . K . A . R  I . N .T .E

(somebody hold me)


owii

HALLOWII, nu är det snart HALLOWEEN oh jag är glaaaaaaaaaaad!

Idag tänkte jag berätta lite om mina drömmar (nej, darling, inte kakorna. De blev fail). Jag älskar att drömma! Dagdrömma, allts. Det är som att rymma från verkligheten.

Just nu är det met röda pelargoner, stå och röka ur munstycke i franskt fönster, en kille (aa, drömmis då) med en mops, svart hår, ringar i ögonen och vackra ögon...och en vacker själ. Yummie säger jag bara ;)

ska kolla på Hose nu, natti <3

somebody, help.......

Är så fucking LEDSEN. Vill bara att någon ska komma och rädda mig.

vet ej varför O_O

hellow, nattinlägg coming up!

Någon som fattar varför jag tycker att det är spännande/adrenalingivande/kul att vara ute sent, smita ut och cutta upp sin egen hud? Har precis gjort ett hjärta i armvecket O.o

natti

Saknar min bebis...

Hello,

Deppbloggar lite då.

  • Saknar min bebis så enormt.
  • Är röksugen...har gett mina cigaretter till pappa -.- ville ändå inte ha dem
  • Saknar mitt ex (?!) vill krama honom som en vän
  • tvångstankaaaar
  • medicinhelvette
  • min kompis verkar vilja vara mer med en annan tjej. Orkar verkligen inte det just nu :( vill att hon ska fråga mig om jag vill med till hennes land, vill att hon ska förstå mig, vill att hon ska skypa med mig, vill att hon ska smsa mig och fråga hur jag mår, om hon ska komma med kakor eller vad faan vad som helst! Vill att hon ska bry sig lite mer, som vänner gör. Som jag skulle göra för henne.
  • Rädd, ledsen, glad, arg...
  • Funderar på om jag är typ kär i min killkompis eller inte :s ibland känns det uppenbart att vi bara är vänner, ibland vill jag kyssa honom
  • ska på middag hos morföräldrar...vet dock inte om jag vill.
  • Ville baka igår, men det blev nåt skit med spisen...
fyfaan. Är. Så. Jävla. TRÖTT

ha en bra dag, bitches <3

fetto

ser ett fetto i spegeln. Orkar inte träna så mycket, men vill inte vara tjock. Usch, vad extrem löjlig jag låter. Vill ju åtminstone vara fin :(

Non je ne regrette rien

Japp, detta är vad jag försöker intala mig. Jag ångrar ingenting..blä. Känns som om skitmedecinen börjat verka :( är typ... nere. Lugn, men tvångstankarna kommer hela tiden.

Mamma sade btw åt mig att jag är lite sugar addict och att om jag inte käkade godis fram till jul fick jag tusen spänn. Då kände jag mig tjock... alltså, jag käkar inte så jävla mycket godis! Choklad bara, typ. Till och med pappa sa det... Men mamma vet väl inte, jag bor inte ens hos henne längre. :(

Saknar min katt så in i helvette!! Vill ha honom bredvid mig när jag sover, vill gå ut och springa omkring med honom, vill gråta i hans päls... äh fy faan. Så fort jag ser en katt som liknar honom stannar hjärtat en sekund. Sedan förstår jag att det inte är han. Han är min. Jag är hans. Det var som att han faktiskt valde mig. Har alltid önskat mig en katt, så fick jag honom. Mister Måns-Currry Chessy Colored Cat. Han med månskensögonen. Han som visste, han som vet. Han som borrade sig in i ens själ med sina fantastiska ögon. Folk kanske ser på katter som bara katter, men dessa katter kan bli så jävla mycket mer!!

..blahblahblah. Nu måste jag gå. Skönt att få ur sig känslor iaf! ^^

have a nice day

RSS 2.0