ugly

ser mig i spegeln, stirrar, stirrar. Där ser jag en mullig eller kanske svullen tjej med färglösa läppar, alldeles för stor näsa och små, trötta ögon. Vad gör waleskillen? Är han på riktigt?

Solar och Månar

Kära Blogg,

Just nu sitter jag och lyssnar på The Moldy Peaches och Janis Joplin samt försöker värma M&Ms  under mitt ben. Känner mig rätt osexig och tänker på framtiden. Jag pluggade men det var så jävla tråkigt (obviously, Napoleon och shit, det enda som är intressant är sexiga soldater). Skulle vilja att någon kom och bara låg på mig just nu. Japp, du läste rätt sweetheart. Ligga på mig. Över mig. Med huvudet bredvid mitt, våra händer sammanlänkade, kroppen kokande och nära. Nej, inte på ett sexuellt sätt, det kanske lät så. Jag vill bara att någon ska värma mig som jag värmer mina M&Ms.

Bläh, vill typ halvt cutta mig
.



Det är en känsla jag har just nu...typ en blandning av låten The Beer av Kimya Dawson och New Moon när Bella bara stirrar ut genom fönstret, och höst. Vill åka till Wales på höstlovet. Ska prata med honom. Kungen, alltså.

~kisses~ (from us all)


Frågade precis

Dear Diary.

I probably smell like coffee and cigarettes right now

I just asked my necklace if I would meet him, and the answer was within 6 months. I hope so, I really do..he makes me happy <3

I'll ask again later.

This I like


favourite from now...

katalepsja.tumblr.com



me gusta.

Monchichi- rummet

När vi vaknar på lördagen på Fänkål-street skiner solen. Eller nej, det gör den inte. Det spöregnar, blixtrar och åskar. Pelargonerna mår dåligt där ute och vi behöver nog ta in dem för lite vila.
"Gomorron besserwisser", säger Moa och petar på Majas kind. 
"Du hinner alltid före", mumlar Maja och vänder sig så att hon ligger på mage.
"Jag gör tea for two", säger Moa och går ut i köket med duvblå köksluckor. Maja vänder blicken mot fönstret. Himlen är alldeles mörk och vattendropparna på fönstret gör så att det ser ut som att dementorer ska komma när som helst. Svartvita filmer skulle passa rätt bra idag...
"Honey?", ropar Moa från köket.
"Yes?"
"Nej, alltså, do you want honey?"
"Of course"
Moa kommer ut från köket med en bricka och sätter sig i skräddarställning på puffarna framför den runda sängen. Maja ålar sig fram till fotändan av sängen och tar en kopp med spruckna blå rosor på.
"Svartvit film från tjugotalet?"
"Indeed."

/kisses

RSS 2.0