äntligen..

Hellow! Idag på SO-lektionen gjorde jag och Maja fjärilar i papper. Vi lekte med dem och släppte dem ut genom fönstret i klassrummet (haha, älskar vikarien Yihans kommentar om fjärilarna; 'jag ser att ni har varit produktiva...' xD). Sedan gick vi ner till skåpen. Då kom en gammal vänskap fram till mig.

Det var som om en tyngd lyftes från mina axlar! Ett av stegen för att få mig tillbaka var detta. Den här tjejen som blivit som en annan blev plötsligt den jag inte sett på så länge. Åh, jag vill inte riktigt säga hur det var och skriver därför i kodord. Hoppas att några av er förstår..

I vilket fall var det som om fjärilarna var som ett tecken på att friheten faktiskt inte var så långt borta. <3

Annars är det typ bra. Håller på att 'komma upp' lite grann känns det som. Det är som om balansen i kroppen ändras och jag känner mig lite skum :s Jag vet ju att det är en bra sak, men just nu är det sådär. Tar ju ett tag innan medicinen börjar verka...igår började jag också med en hel tablett.

Har haft lite lätt ångest idag, men det hjälper att man är glad :) haha, konstig kombination, men så är det. Jag har också lite (det här låter konstigt, men) separationsångest från det olyckliga?! Har liksom blivit som en del av mig, och ger mig ofta inspiration. Konstigt.

Japp, imorgon har jag i alla fall studiedag! Sköönt. Jag och en kompis ska gå till ett café som ligger inne i stan (skönt att promenera) och ehm ja. :P

Godnatt <3

Speechless...?

Hellow! Ja, vad ska jag säga? Känner mig rätt ordlös.. konstigt.

Jag har köpt ett cigarettmunstycke! :D testade det idag med Alice. Fast ciggen var äcklig. Synd.



Men. En sak. En typisk stenbock (mitt stjärntecken) sak! Försiktig. Kontrollbehooov!! Jag var påväg att göra ett schema på hur mycket jag fick röka idag. WTF, säger jag bara. Kan jag inte göra någonting spontant? Typ inte. Bara hoppa i vattnet topless och dansa och sånt. Men ååh, fan...äh, jag vet inte riktigt.




Cigarettfimp på tekopp

Nattinlägg, halloo! Var ute idag med vänner. Vi delade på en cigarett.. jävla fucktard jag känner mig. Jag röker ju inte direkt för att 'vara cool' som nåt jävla fjortisoffer. När jag röker (vilket är typ ibland) röker jag för att dämpa ångest/för att det lugnar/är gott. Kan inte ens ta lungbloss, så...heh. Ska köpa ett munstycke, så man i alla fall ser lite elegant ut när man röker ;)


På riktigt. Jag orkar inte vara så jävla ordentlig och ansvarsfull längre. Jag vill vara tonåring. Till och med min mamma säger åt mig det. MIN MAMMA! "Var en oansvarsfull fjortonåring för en gångs skull!" (detta sa hon när jag gjorde min budget, och ja, jag har lite lätt kontrollbehov). Jag kommer aldrig förlora kontrollen över mig själv. Jag håller mig borta från alkohol, skulle aldrig bli full. Inte än på några år...

Men typ. Inte göra för mycket budget. Röka ibland om jag vill. Vara där jag vill. Åka fram och tillbaka. Göra lite halvgalna saker (vilket jag ändå ofta gör, men mer). Skulle vara najs.

Det enda jag ska känna ansvar för är min familj (och det skulle jag aldrig komma undan från!!) och mitt eget välmående. Nu jävlar ska jag må bra.

Jaja, i alla fall. Imorgon ska jag träffa min kusin i stan. Klockan elva -.- energisk kusse...haha, nej men jag träffar henne så sällan, så det skiter jag i. Förresten har jag ju vänt om dygnet till någon onaturlig skolrytmen... *arg*

Japp. Så godnatt!


fuck u

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

;)

Just like you knew me.

That day, never came
that day, never comes
I'm not letting go
I keep hanging on
everybody says that time heals the pain
I've been waiting forever!

gonna be OK, gonna be OK, one day...


folk blir förälskade i kändisar för att de kanske är söta/snygga/charmiga osv. Jag blev kär i en kändis pga att han skrev texter om mitt liv.

Oki, började med antideprissiva idag. En halv i en vecka, sedan en hel. Detta kommer få mig att må lite sämre (!!-.-) men den smällen är jag ändå redo att ta för att må bättre :)

Idag efter dansen var jag så trött att jag inte orkade gå hem från t-banan och hem. Det är typ en kilometer...träffade dck en uppmuntrande tjej på vägen som ringde min pappa och snackade om att hon också mått dåligt och så :) <3 skönt ändå att veta att det finns folk som har varit där jag är just nu (och värre!)

Jag blir mer tacksam över livet när jag mått dåligt-uppskattar saker och ting bättre.

japp, men nu ska jag nog läsa lite bloggar och lyssna på musik. Sedan hoppas på att morgondagen blir bra. Bouna notte (saknar Italien..)



Tvångstankar och skit..

Hellow, sitter och knarkar lite Tokio Hotel. Stannade hemma idag, igen. Typ orkade inte med orienteringen, vaknade tjugo minuter innan etc. Gör orienterings-saken i vår istället.

I alla fall. Imorron ska jag till BUP (barn och ungdoms-psyaktrin) efter min lilla färd till psyket i lördags :'(
Det låter som om jag vore värsta freaket, har inte ens berättat för min bästa vän...! Jag berättade för en av mina vänner, hon lovade att inte berätta (vilket hon inte gör). Men fortsatte liksom att snacka om sina jävla KILLPROBLEM efter?! Alltså, hallå? Om hon skulle berättat för mig att hon åkte akut till psyket i helgen, skulle inte jag typ 'åh, men gumman varför det?' och sedan fortsatt snacka om att jag vore så jävla orolig över huru vida jag skulle bli illsammans med nån kille jag hånglade med i helgen?!

Aja, skit samma. Kanske ska jag få antidepressiva. Terapi ska jag få i vilket fall.

Jag får DAMP! Mina jävla tankar dödar mig!! Vill bara att de ska försvinna, men gör de det? '-' :(

Haha, jävla depp-blogg.

"My stomach hurts" kommenterade jag på denna bild för några månader sedan. And it did! Man är ju faktiskt tonåring också.

God natt <3



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0